Vélemények

Filter
1 - 100

Nagyon hasznosnak értékelem a tréninget, mert olyan témakörökre (vagy egyedi esetekre) hívta fel a figyelmet, amelyeket tudnunk kellene, mégis bizonytalankodunk benne. Pedig a közlekedés gyors döntések sorozata, nincs helye a bizonytalanságnak.

***

Teljesen újszerű, hogy nem egy mesterséges pályán, hanem élő forgalomban vezettünk, és visszajelzést kaptam a vezetési stílusomról, ez nagyon tetszett. Mint ahogyan az is, hogy azóta is folyamatosan jönnek az e-mailes ismétlések, esettanulmányok. Az egész képzés átgondolt, jól felépített struktúrája, profi trénerekkel, azt gondolom egyedülálló ma a magyar piacon.

***

A tréner kontrollja alatti vezetés rá tud világítani azokra a hiányosságokra, pontatlanságra
ami növeli a vezetés biztonságát.

***

Nagyon hasznos.
Volt mit javítsak a vezetésemen, habár eddig több mint egy millió kilométert vezettem

***

A kiértékelés a végén korrekt volt, felhívta figyelmemet az elkövetett hibákra.

***

Jól megszervezett, profi módon vezetett, lebonyolított tréning volt, nekem sok újdonsággal és sok olyan info-val, ami csak felfrissítésre szorult. Ez utóbbit is nagyon fontosnak tartom.

***

Nagyon hasznos, érdekes volt a tréning. Véleményem szerint minden jogosítvánnyal rendelkezőnek részt kéne venni ilyen tréningen.

***

Nagyon hasznos volt a tréning, igyekszem a gyakorlatban is alkalmazni. A családban autózás során azóta is téma a defenzív és ECO drive vezetéstechnika. A fiam még nem vezet, de már tudja a technikákat, érdekli is, sőt néha megjegyzi egy-egy műveletre, hogy nem volt túl defenzív.

***

Nagyon hasznos volt számomra, mert olyan dolgokra világított rá, amitől teljesen megváltozott a vezetési stílusom. Nagyon sok balesetet előztem meg a defenzív stílussal.

***

Számomra érdekes volt,sok uj dologra hivta fel a figyelmem.

***

Hasznos volt számomra a tréning, új dolgokat is tanultam. Érdekes és interaktív volt az előadás.

***

Szuper, kötelezővé tenném minden egyes embernek akinek van jogosítványa. Nagy részük csak pillázna hogy mennyi hibát követnek(ünk) el nap mint nap és micsoda szerencse van hogy nem 1000 x ennyi baleset történik nap mint nap.

***

prevcíz, professzionáis, udvarias, hasznos

***

Hasznos volt, a gyakorlati vezetési is, de legfőképp a helyzetek bemutatása elemzése. A havi online tesztek az újdonságok, változások, aktualitások, egyébként elsikkadó részletek kiemelése miatt szintén jók, fontosak.

***

Meg voltam elégedve, van olyan rész mely kikopott az idők során, felfrissítés nem rossz, ritkán találkozik közlekedés folyamán az érintett dologgal. Nekem nagyon tetszik a távoktatási rész, melyből feltudom frissíteni a kresz ismereteket.

***

A tréning kiváló színvonalon lett levezetve. Minden fuvarozó cég számára kötelezővé tenném.

***

Jó hangulatú, informatív, interaktív, figyelemfelkeltő tréning volt!

***

Azóta is hasznosítom és újrahasznosítom azokat a dolgokat, amikre a figyelmemet a training ráirányította. Köszönet.

***

Hasznos, a gyakorlatban is jól alkalmazható eszközöket adott a vezetési biztonság növeléséhez.

***

Nekem hasznos volt, hiába vezetek 1981 óta mégis kaptam olyan tanácsokat, amik hasznosak a számomra

***

Hasznosnak tartom a tréninget, mivel fel lehet frissíteni tudásunkat ill. olyan új dolgok is kerülnek oktatásban melyek nagyon frissek, s a hétköznapokban átsiklunk felette.

***

Konkrét példákon keresztül mutatott be kritikus helyzeteket, emlékezetes és tanulságos ismeretanyagot adott át. Nagyon hasznos és a mindennapi életben kitűnően alkalmazható tréning volt, csak így tovább!

***

Nagyon jó volt. Fölhívta a figyelmet az elméleti, és gyakorlati feladatokra, amely a mindennapi életben előfordulhat.

***

Hasznos és fontos; gyakorlatias képzésben vettem részt.

***

Nagyon jó, és érdekes volt! Sikeresen frissítette a tudásomat!

***